Killer84 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Ostatnio znalazłem ciekawą stronkę http://smart2barre.f3d.pl/ Co o tym myślicie, bo ja jako człowiek z natury nieufny, jestem trochę uprzedzony do takich spraw. Poza tym instrukcje tam zawarte są dla mnie trochę niejasne. Wszystko wydaje się całkowicie legalne, choć nie jestem tego tak do końca pewien (pierwszy raz się z czymś takim spotykam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja kiedyś bawiłem się w to odczytywanie reklam. Miałem ponad 20 zł, ale zmienił się administrator strony i wszystko straciłem. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To są sprawy groszowe i programy takie są często uciążliwe, więc nie warto. Wiele systemów oszukuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Masz racje, ja te 20 zł zarobiłem w 2 miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A tak zarobiłbyś więcej u sąsiada lub gdzie indziej, jako malarz lub mechanik. Na czarno czy nie... bez znaczenia. Masz racje, ja te 20 zł zarobiłem w 2 miesiące. Widzisz, przeciętny polak zarabia tyle w 1/2 dniówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dużych pieniędzy na pewno tam nie zarobisz. , czyli jednym słowem jedna wielka lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi