cez137 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Wiem że pewnie było ale nie mogę znaleźć, więc jak w temacie, jak wiadomo tam jest teleport i przenosi nas do anomalii przy wiosce kotów, jak wziąć tą złotą rybkę? tam jeszcze razem z nią jest inny art jak widać na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 @cez137 Spróbuj w głębokim przysiadzie od środka budynku. A jak będą za daleko lub w złym miejscu, to z tej strony co stoisz, ustawiająć się odpowiednio, spróbuj je podepchnąć strzelaniem np PM. Tak można zrobić w każdym modzie. Tylko przed pierwszym strzałem twardy zapis, bo mogą się potoczyć do kąta i stać nieprzesuwalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 @kondotier oczywiście że próbowałem głęboki przysiad, nic z tego, strzelałem też do nich z dworurki i lipa, gdzieś kiedyś na YouTube widziałem film po rosyjsku jak to należy zrobić ale właśnie nie mogę go znaleźć a trafił mi się wtedy przypadkiem przy okazji oglądania innego zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ta sztuczka działa tylko jak mod jest na CCZ. Naciskasz Użyj i trzymając naciskasz Pauza. Trzymając dalej Pauza zwalniasz Użyj i zwalniasz Pauza. Otwierasz konsolę, wpisujesz demo_record 1 i Entern. LPM uruchamiasz opcję ruchu i zabierasz przedmiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 @kondotier jakoś tym strzelaniem dałem radę, ale było ciężko, dzięki za wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi