Fiedia Cezar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Czy robicie żarty w ten dzień domownikom, w szkole , w pracy? i czy sami lubicie być obiektem dowcipów. :-D Opiszcie najciekawszy żart, który Was spotkał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midgard Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ojciec do mnie adzwonił z wyjazdu na natry, i powiedział że tak zasypało drogi że wróci dopiero za tydzień. Ma chłopak dolności aktorskie, przez cały czas byłem przekonany że to prawda. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twister Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Heh , ja poszedłem z kolegą do sklepu , zrobiliśmy olbrzymie (cały wózek prawie) zakupy wykładamy to wszystko na taśmę , mówie prima aprillis i w stronę wyjsćia :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 No to pani sklepowa była średnio ucieszona tym żartem, ja staram się jednak robić dowcipy po których ktoś nie ma pół godziny roboty ale każdy jest inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midgard Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Jak mój brat wrócił ze szkoły to powiedziałem mu że mi jego komputer spadł na podłogę... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 W tym roku spotkało mnie mało kawałów. Na innym forum pozamieniano nam nicki. Wchodząc na nie, okazało się, że jestem zupełnie kimś innym. Niektórym się to podobało, a innym nie. Ciotka z kolei powiedziała, że ukradli mi rower. Szybko jednak okazało się, że był to żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Mi nikt nie zrobił kawału w tym roku, wiecie wszyscy zabiegani, mnóstwo spraw. Zauważyłem, że ta tradycja (jak i inne) powoli zanika, co jest trochę smutne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi