Redrick Schuhart Posted December 12, 2020 Report Share Posted December 12, 2020 (edited) Cześć, orientujecie się ktoś może, czy mogę przez jakiś czas pochodzić w questowym kombinezonie dla Biesa, znaleziony w kryjówce Striełoka? Czy jeśli zostanie on uszkodzony to dalej będę mógł go zwrócić Biesowi, czy quest się zbuguje? Edited December 12, 2020 by Redrick Schuhart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted December 13, 2020 Report Share Posted December 13, 2020 @Redrick Schuhart Właśnie może być tak, że uszkodzonego nie weźmie. Ja bym zrobił tak, zapis zanim zaczniesz go używać. Pobiegał trochę w nim, oberwał jakieś obrażenia. Potem poleciał do Biesa i zobaczył czy weźmie uszkodzony, jak nie to go naprawić. Jeśli weźmie to wszystko ok możesz w nim śmigać ile potrzebujesz bo wiesz, że po naprawie przyjmie. Jeśli nie to trudno musisz, musisz wczytać "zapis bezpieczeństwa" i zrezygnować z używania tego kombinezonu. Opka nie odpalałem już dawno to nie pamiętam jak tam jest w takich sytuacjach. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redrick Schuhart Posted December 13, 2020 Author Report Share Posted December 13, 2020 Dzięki wielkie! Idę do Zony śmigać. Pozdrawiam @tom3kb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts