The Iceman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Otóż chciałbym stworzyć czarnorynkowy sklep u Sidorowicza. Broń można byłoby kupować poprzez dialogi, niektóre być może pojawiałyby się wraz z postępem w grze. Wykorzystałbym zhakowane, oryginalne modele z nowymi teksturami. Broń pochodząca z czarnego rynku byłaby droga, ale za to niektóre jej funkcje byłyby mocno ulepszone. Co o tym sądzicie? Jakieś pomysł? Brak aktywności w tym temacie będzie dla mnie oznaczało małe zainteresowanie tą propozycją :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jak najbardziej za... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A jakiś nowy pomysł odnośnie tego? Czy może tyle w zupełności wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Każdy nowy pomysł jest dobrym urozmaiceniem,warunkiem jest rzeczywiście dobre ulepszenie,ale bez przesady-nie chciałbym mieć na wstępie no nie wiem np. GP-37 z mega celnością,magazynkiem na 100 naboi i do tego tłumik,granatnik i Bóg wie co jeszcze...Dla mnie w sumie gra powoli traci klimat właśnie przez zdobywane w późniejszym okresie karabiny czy też pm,ideą jest przejść grę z jakąś słabą pukawką,czy też obrzynem bez 1000 kg udźwigu i innych innowacji,które tak naprawdę psują trochę klimat-to jest oczywiście moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja myślę jeszcze o czymś takim - Sidorowicz tak wychwala daną broń, a tu się potem okazuje, że sprzedał nam badziewie gorsze od oryginału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Też niegłupi pomysł,w końcu trzeba pamiętać gdzie jesteśmy,po jakich terenach się poruszamy-przecież to Ukraina ,gdzie bieda z głodem piszczą jednym głosem...a tu nagle Stalkerzy wyposażeni w nowoczesną broń,lub coś podobnego.Fakt ,że broń użyta w grze jest adekwatna bo generalnie to uzbrojenie z dawnego Układu Warszawskiego,nic rzucającego się w oczy i tak jest ok....Ale jeśli rzeczywiście Sidor nam wstawi szrot to może być bardzo ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja myślę. że to mogłoby wypalić tylko ceny oczywiście dość zaporowe żeby trzeba było się wystarać co by coś takiego sobie kopic i może w Barze zakupy bo do Kordonu trochę daleko. Ale takie opcje zakupu powiedzmy snajperskiego czegoś tam to ja jak najbardziej za i pułapki tez były by ciekawe to w końcu handlarz musi kogoś czasem kiwnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wziąłem się za moda, ale prędko nie powstanie. Muszę napisać skrypty, dialogi i zmienne dialogowe, zhakować modele, dobrać tekstury, zrobić nową konfigurację broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaproponowałbym jakąkolwiek pomoc ale nie znam się na tym zupełnie i niestety nie jestem w stanie nic zaoferować chyba tylko pomoc w późniejszym testowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wprowadzę takie coś - żeby można było porozmawiać z handlarzem o czarnym rynku, to najpierw trzeba posiadać informacje na ten temat, a co za tym idzie - musisz znaleźć odpowiednią osobę; łącznika. Jeśli chodzi o Barmana, to prawdopodobnie będzie to Kabel 8-) Podoba się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No tak coś jak rekomendacja może być dobre tylko żeby nie było tak, że np ustrzeli nam ktoś łącznika i lipa w całej sprawie. To może albo kilku albo niezniszczalny koleś (są tacy??). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Będą to ważne osoby. Przykładowo - jeśli zginie Wilk, to po powrocie z laboratorium do Kordonu pojawi się Fanatyk - to będzie druga i ostatnia szansa. Ja stawiałbym na Żwawego (jeśli chodzi o Sidorowicza) od razu po uratowaniu, bo powinniśmy to zrobić. Coś kosztem czegoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A czy będą osobne rzeczy u innych sprzedawców tzn. snajperskie u Barmana, a szybkostrzelne Sidorowicz?? Czy ogólny dostęp do czarnego rynku. u każdego ze sprzedawców?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 I tu właśnie liczę na Wasze zdanie. Myślałem też nad tym, że u Sacharowa można byłoby wydać pozostałych handlarzy, on daje nam nagrodę, a czarny rynek znika bezpowrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A broń będzie zawsze taka sama pod jednym wyrażeniem czy losowa?? Tzn, że jak powie np to i to to jest określony rodzaj broni czy powiedzmy rozstrzał 3?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Będą do wyboru różne bronie, ale nielosowe, ponieważ nie miałoby to sensu - zagadasz do handlarza ponownie, a tu patrzysz, że ma on inną broń niż przedtem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nie nie chodzi mi o inny patent, np bierzesz broń snajperska i może to być powiedzmy na max wypasiony Vintar albo lekko wypasiony albo powiedzmy Viper. Taki mały supreis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 W dialogach będzie zawarta informacja, co zostało ulepszone i taka broń będzie dostępna. Nie planuję losowych broni, bo musiałbym pisać dodatkowy skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Aha kumam tak na razie to mi się pomysły już skończyły ale będę dawał znać jak coś nowego wybaniuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Prace nad modem idą gładko. Na razie zajmuję się dialogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja mam taki pomysł: Sidarowicz daje na namiary na gościa który miałby takową broń. I my decydujemy czy chcemy go zabici czy kupić ja . Co myślisz? UPS! Pomyliłem Stalkery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Sidarowicz daje na namiary na gościa który miałby takową broń. Dobry pomysł, tylko działa w drugą stronę, bo chodzi mi o handlarzy czarnorynkowych. Handlarze tworzyliby taką nielegalną sieć. Sidarowicz Sidorowicz :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No to może by sypną komu sprzedał taką broń jaką chcemy. Może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Oczywiście. Mają to być nowe postacie, czy pierwotne z gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To zależy jak to trudno robić bo nowi by pewnie fajni byli ale jeżeli to jest skomplikowane to dałbym sobie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi