LordDino Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A ja nie jestem czepialski jak Fiedia :lol: . Ale za to mam nowe pomysły choć może w łepek dostane od Elvisa ale co tam hihihi. Czy oprócz broni do asortymentu można by dołączyć np pancerze?? Większy wybór, większa zabawa i niestety więcej roboty dla autora ale jak chyba wcześniej pisałeś chcesz pomysłów to masz eheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Podrzuć mi na PW to co byś chciał, jeśli chodzi o pancerze, i jak miałoby to wyglądać, bo zajmuję się właśnie broniami i pancerzami. (w tym modzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ogólnie chodziło mi o to, że na czarnym rynku nie będą tylko bronie ale i pancerze. Taka moja propozycja, ale żebym miał jakiś konkretny pomysł to na razie nie ma ale mogę coś pokombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dawno temat nie był aktualizowany. Myślę, że w przyszłym tygodniu prace nad modem ruszą. Wszystkie pomysły wezmę pod uwagę, być może rozważę propozycję stworzenia takiego moda do Czystego Nieba (prawdopodobnie zostałby zaimplementowany do Better Zone Moda). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Ja ponawiam mój akces jako tester. Tylko, że od 1 do 10 sierpnia mnie nie m ale ogólnie można na mnie liczyć. I dobrze, że prace ruszają bo przyznam się szczerze jest to mod na który czekam z niecierpliwością. Tylko nie wiem czy w Cs on ma sens z ulepszeniami sprzętu podczas gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Hm jeśli chodzi o CS-a to tak jak wspomniał LordDino byłoby to trochę mało ciekawe. Wpadł mi do głowy pewien pomysł - nie wiem ile broni będzie dodanych i czy w ogóle, ale można by czarnorynkowo dodać np. M16 itp. bronie - lub nawet nowsze odmiany karabinków AK, a handlarzom zostawić tylko te podstawowe rodzaje - aby pokazać trudność zdobywania broni w zonie. Nie wiem czy taki pomysł już padł czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Bronie mógłbym wyciągnąć z innych modów, bo osobiście tworzyć nowych modeli nie potrafię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 No właśnie miałem na myśli wyciąganie z innych modów. Na PW podeślę Ci Linka do moda pod SoH, który podobno dodaje sporo broni - nie wiem nie testowałem go jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 I co jest z tym modem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi