Twister Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czym się interesujecie , macie jakieś hobby :? Ja się interesuje zjawiskami paranormalnymi (między innymi egzorcyzmy) sportem , no i od niedawna strasznie mnie wciągnął paintball , na urodziny planuje sobie kupić sprzęt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja jestem leniwy. Lubię grać w nogę, w gry na PC i oglądać takie seriale jak: - Dr. House - Supernatural Ten drugi jest mniej znany, ale naprawdę warto obejrzeć parę odcinków. I czy w twojej sygnie nie lepiej by było napisać zamiast bezbarwna to bezkrwawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja lubię ćwiczyć (można powiedzieć, że jestem domatorem), jednak nie jestem zbyt dobry w nogę, kosza lub siatkę. Na co dzień nie gram w gry, jeśli mam taką okazję, to rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ja interesuje sie ASG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ja grą na gitarze , od niedawna grą na skrzypcach, fotografowaniem , nie śmiejcie się ale LEGO :mrgreen: , ASG no i s.t.a.l.k.e.r. oczywiscie ;-) Chyba "gram". A zresztą... przeczytaj to na głos - Elvis Scatter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Legutki nie są złe. Nie wiem z czego tu się śmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Kolega Albert115 napisał "Ja interesuje sie ASG." a ja dopisałem "Ja grą na gitarze..." to taka kontynuacja wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Albert niejednokrotnie pisał na forum, że nie ma polskiej klawiatury. Gdyby tak nie było, już dawno napisałbym kilka upomnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Niech Albert w opisie walnie zwrot, że nie ma klawiatury to mniej doświadczeni forumowicze będą wiedzieli co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ale co ma piernik do wiatraka? Wydaje mi się, że po prostu nie zrozumieliśmy postu Myszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 no dobra ja się interesuję wszystkim co strzela, zoną (czarnobylem) i ASG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja interesuję się XX - wiecznymi konfliktami zbrojnymi (z racji studiów - licencjat o Somalii, magistrat o Sudanie) i polityką międzynarodową (głównie tzw. Trzeci Świat), oprócz tego sport (różności) i motoryzacja (tuning) i wszystko co jest związane z Fiatami (głównie Tipo, bo takiego mam i ciągle się psuje :evil: ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi