tom3kb Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 No czekałem i GoG wreszcie też coś rzucił. Metro Last Light Redux za darmo. https://www.gog.com/game/metro_last_light_redux 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Z czym w przyszłości, jeśli ktoś jeszcze nie korzystał z GoGa, będzie się wiązać pobranie gry? Jest jakaś rejestracja, co potem proponują itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @kondotier na Gogu gry nawet te bardzo stare są dostosowane do nowych systemów, więc jak ktoś lubi jakieś starocie to dobre miejsce do zdobycia gier. Drugie chyba najważniejsze, gry na gogu są bez drm, więc jak sobie jakąś dodasz do konta to możesz sobie pobrać instalator na kompa, wypalić np na dvd i już nigdy nie odpalać goga żeby w nie grać, nie musisz mieć kompa podłączonego do neta żeby gra ci się odpalała przez launcher jak na innych platformach. Grrr jak mnie epic wkurzył z tym w te święta. Ogólnie goga odpalisz tylko wtedy jak chcesz dodać jakąś grę do konta, po instalacji jej na kompie możesz o nim zapomnieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @tom3kb Ja już zapomniałem, że było coś takiego jak wypalarka . A dla jednej gry, nie będę sobie głowy zawracał. Tym bardziej, że jej poprzedniczka, zaraz po zakończeniu gry w nią, zniknęła z kompa. Leży sobie teraz w pudełku i pokrywa kurzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @kondotier ale nie musisz tego robić. Pobierasz, instalujesz na dysk, grasz, potem deinstalacja. Nie jesteś uwiązany do platformy jak np na steamie i całej reszcie. Nie trzeba włączać platform, launcherów. Uruchamiasz grę i to wszystko. Ja np często gram na dwóch kompach, w tym jednym bez neta, to jak coś to cyk instalator gry na pena i granie na drugim kompie bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @tom3kb Tak jak już napisałem, Metro po Stalkerach nie zrobiło na mnie korzystnego wrażenia. Było jakby takim mocno niedorobionym modem. A tu jeszcze proponują 10 dodatkowych godzin. Podziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @kondotier no ja pierwszej części nawet nie dałem rady skończyć, próbowałem 5 razy i zawsze sobie odpuszczałem gdy jechaliśmy na wojnę. Ale darowanemu 🐎 nie patrzy się w zęby, teraz jak mam dwie części to może kiedyś uda mi się przejść, a jak za rok Exodusa dadzą za darmo to i może całą trylogię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 No to do spotkania za 12 miesięcy. Bo za rok, to będzie za 3 dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi