Patryk3 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Hej, mam problem z misją eskortowania ekologów. Biorąc to zadanie wszystko działa poprawnie dochodzimy do miejsca badań oni robią swoje ja ich pilnuje ale problem jest gdy wracamy do bazy staje w zaznaczonym punkcie na mapie i nic się nie dzieje nie wiem co mam robić nic się nie odpala że misja ukończona itd. podchodzę nawet do zleceniodawcy ale u niego mogę tylko zrezygnować ze zlecenia, naprawdę nie wiem co mam robić Bardzo proszę o szybką pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 @Patryk3 a spróbuj tak, doprowadź naukowców w pobliże tego markera co niby mają przyjść. Zapisz grę i wczytaj i zobacz czy teraz będą mieli jakiś dialog albo dadzą nagrodę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk3 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Dziękuje działa doprowadziłem ich do bazy i dali mi artefakt w zamian jeszcze raz serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Dzięki również. Miałem ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi