dojazd997 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam. Jestem w momencie przyjścia z bagien do lasu. Od razu aktywuje się zadanie uratuj leśnika i porozmawiaj z nim. Także za pierwszym razem jakoś mi się nie śpieszyło i leśnik już nie żył. W takim razie wczytałem zapis i biegnę znowu nie żył. Tryhardowałem to kilkukrotnie bez skutku zabijałem mutanty leśnik nie żył a ja miałem aktywne zadanie aby z nim porozmawiać. Ma ktoś na to rozwiązanie? Może ktoś posiada save po rozmowie z nim? Z góry dziękuję za każdą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Czy masz jakiś sejw zanim wszedłeś do lasu? Jeśli tak wstaw jako załącznik. Dodatkowo przy przejściach między lokacjami robi się autosejw. Też możesz wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dojazd997 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Włączyłem komputer i grę aby zobaczyć w jakiej lokacji miałem ostatni zapis. Odpaliłem jeszcze raz autosave w lesie i pobiegłem do tego leśnika (nie spieszyłem sie bo byłem przekonany że i tak nie żyje) a on już przeżył atak mutantów. Nie wiem czym to spowodowane może ponownym uruchomieniem komputera? Wcześniej grę restartowalem bez skutku. Także myślę że temat rozwiązany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi