tom3kb Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Tytuł oryginalny: История Эколога Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 13.01.2021 r. Autor: VoronStalker Autor spolszczenia: @kondotier Śr. długość rozgrywki: ok. 15 minut OPIS: Spoiler Historia ekologa to bardzo krótka opowieść o pewnym zagranicznym naukowcu - Pilmanie, który przybył do Strefy Wykluczenia po pierwszej katastrofie w 1986 roku. Dzięki swojemu ogromnemu doświadczeniu i wiedzy z zakresu fizyki oraz chemii udało mu się nawiązać kontakty i rozpoczął owocną współpracę z profesorem Sacharowem. Dostrzegając duże osiągnięcia naukowca, profesor Sacharow powierza mu zorganizowanie poszukiwań rzadkiego artefaktu o niezbadanych dotąd właściwościach. Po pewnym czasie Pilman trafia na obrzeża Czerwonego lasu - rzadko eksplorowanego przez stalkerów terytorium. To właśnie tutaj rozpoczyna się historia ekologa. Cechy moda: nowa fabuła i postacie; dwie nowe lokacje. Główny bohater stanowi nawiązane do powieści braci Strugackich z 1972 roku - „Piknik na skraju drogi”. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Poprawna kolejność instalacji: Zew Prypeci 1.6.02. Pobrane, a następnie rozpakowane archiwum z modem oraz spolszczeniem należy umieścić w głównym katalogu gry. Uwaga! Tłumaczenie intra i outra znajduje się w katalogu „czytaj to”. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: GoogleDrive - [KLIK] Spolszczenie: Nasz serwer - [KLIK] Autor spolszczenia moda NIE WYRAŻA ZGODY na jego uploadowanie/publikowanie na inne serwery niż forum stalkerteam.pl. Źródła: 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Średnio wygląda ta lokacja, zwłaszcza na pierwszym screenie. Może nie będzie tragedii i fabuła zaprezentuje się lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Początek: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 I to by było na tyle: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 I jeszcze jeden, który zawiera w sobie jakby prolog do większego moda. Gry na jakieś pół godziny, z górą. A że do tłumaczenia nie było wiele, więc go zrobiłem i spolszczenie wstawiłem do działu administracyjnego dla dodania do pobieralni. Instalacja. Polska podstawka Zewu Prypeci + gamedata moda + gamedata spolszczenia. Życzę miłej gry. 3 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ecolog Story właśnie wylądował na naszym serwerze. Podziękowania dla autora spolszczenia i.. Przyjemnej gry ---- Właśnie ukończyłem moda. Jego przejście zajęło mi.. Jakieś niecałe 20 minut. Historia Ekologa oferuje dwie niewielkie mapy i od razu można zauważyć, że autor dopiero raczkuje, jeżeli chodzi o modowanie. Z tego względu trudno jest ocenić ten tytuł. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Też właśnie moda skończyłem, widać, że to pierwsze próby modowania no ale jak coś się człowiek decyduje wypuścić publicznie to i musi liczyć się, że ktoś coś na ten temat powie. Już kiedyś grałem w takiego questo/moda na kilkanaście minut i też mi za bardzo nie podszedł. Co można uznać na plus, chyba to, że pierwszą lokację widzę pierwszy raz w życiu. I ekran ładowania z tym Ekologiem jest ładny. W sumie nie za bardzo jest tu co robić. A można było chociaż wrzucić parę mutantów do labu albo wydłużyć trochę finał, pociągnąć trochę wątek z tym Nieznajomym, nie wiem śledzić go, zrobić jakąś walkę z nim w jakimś labie, jego legowisku, a może jeszcze jeszcze dorzucić trochę zombiaczków jako jego ochronę? Dodać trochę akcji. Tak to całość wypada słabo 3/10. No ale nie od razu Rzym zbudowano, jeśli autor zdecyduje się jeszcze coś tworzyć na pewno kolejne mody wypadać będą coraz lepiej. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi