tom3kb Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Jak ktoś nie zdążył przytulić ostatnio na Gogu, to może teraz za darmo dodać przez tydzień na Epicu Metro Last Light Redux. https://www.epicgames.com/store/pl/product/metro-last-light-redux/home?epic_affiliate=lowcygier&epic_gameId=c5e786eddfd041caa9984213e3f9621d 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrien Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Przypisałem, choć GOG sprezentował tę gierkę jakoś tak w okolicach Sylwestra, bo wiem, że wtedy grałem po północy. Bardzo dobra gra, chociaż spodobała mi się mechanika z misji dodatkowej, gdzie zbiera się przedmioty z Biblioteki, mianowicie wydobywanie naboi wojskowych z trucheł mutantów. Jakie to byłoby przyjemne w normalnej produkcji... A niedawno skończyłem Metro Exodus i zdecydowanie warta jest swojej ceny, dobra fabuła, czułem pierwszy raz w życiu przywiązanie do postaci... ale to każdy musi sprawdzić. : ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Ponoć Rage 2 będzie dostępne za darmo od 18 lutego na Epic Games. https://lowcygier.pl/darmowe/absolute-drift-i-rage-2-kolejnymi-darmowymi-grami-w-epic-games-store/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Dzisiaj za darmo na Epicu znowu Metro Last Light Redux. Ps. A jutro podobno symulator listonosza od Koijmy czyli Death Stranding, zobaczymy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi