Agrael Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Nasze forum na początku lutego doczekało się aktualizacji IPB oraz skórki. W związku z tym prosimy o zgłaszanie wszystkich napotkanych problemów. Na tę chwilę @portals naprawił: Przywrócono możliwość pisania na forumowym czacie Dostęp do ikon wylogowania, PW itp. Przywrócono spoiler we wszystkich tematach Ponadto zgłoszono następujące problemy: Szablon z wyświetlaniem się tematów na telefonie Prośba o szary kolor w oknie wpisów dla SB Ograniczenie emotek Problem z wyświetlaniem się tematów Problem z niektórymi zrzutami 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Daję zrzut, który może pomóc w usunięciu problemu z wyświetlaniem zrzutów. W jednym wpisie, zrzuty są wyświetlane dwojako. Prawidłowo i tylko nazwą. To samo jest w spojlerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Chcielibyśmy poznać wasze zdanie w sprawie statystyk, które wyświetlają się w najbardziej aktywnych tematach: Podoba wam się taka nowość, czy raczej uważacie to za zbędne i lepiej, aby zostało usunięte ? Prosiłbym o szybką i jasną decyzję każdego z zainteresowanych. Ja już zdążyłem się do niego przyzwyczaić, bo w prosty sposób ukazuje statystykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Ja nawet za bardzo nie zwracam na to uwagi na kompie, a na telefonie tego nie mam więc problemu nie ma. Ogólnie traktuję to jako ciekawostkę, mi to w sumie do niczego nie jest potrzebne. Ale w niczym mi to też nie przeszkadza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Jestem za usunięciem tych danych statystycznych. Pożytku z nich żadnego ( może komuś od porządków na forum ), a tylko przeszkadzają i utrudniają dokonywanie wpisów. Zwyczajnie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi