VooDoo Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Potrzebuję jakiegoś porządnego MMO, może być kupne. Zastanawiałem się na WH AoR. I tu moje pytanie czy się opłaca? Jak nie to jaką grę MMO kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 GW -Guild Wars bezpłatne WoW -World of Warcraft płatne, ale jak grasz na prywatnych (pirackich) serwerach to darmo LII -Lineage II bezpłatne EVE -płatne i nie mówić mi, że to w google wbiłem, bo grałem w każdą z tych gier i są to gry godne poświęcenia a tu gry których nie polecałbym Metin 2 -bezpłatny Tibia -nie grałem, ale to taka żenada że szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A L2 to nie przypadkiem na abonament? I WoW taki jak w reckach czyli "ślad na pampersie"(wtajemniczeni wiedzą o co mi chodzi :])? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 WoW taki jak w reckach czyli "ślad na pampersie" World of Warcraft jest ponoć znakomitym MMO - tak wynika z opinii moich kolegów. wtajemniczeni wiedzą o co mi chodzi Ale niewtajemniczeni na pewno nie wiedzą, w tym np. ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 To oglądaj RT na hyper'ze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Niestety nie mam dostępu do programu telewizyjnego, jakim jest Hyper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 To na www.hyper.pl jest reviu territori czy jakoś tak, tam możesz sprawdzić o co mi chodziło. Ale nie masz zigzap'u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja gralem w Tibie dosc dlugo i nie jest taka zla. Bardzo uzaleznia po jakims czasie tak jak kazde MMO. Jak nie musicie to lepiej nie zaczynajcie grac w plate gry online. Strata czasu i pieniedzy. Niestety uswiadamiamy to sobie za pozno. Jak ktos lubi klimaty Star Wars to Galaxies jest calkiem fajna [mmo]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi