Hubert111 Posted February 24, 2021 Report Share Posted February 24, 2021 Witam was wszystkich serdecznie, mam pewien problem z modem do zewu Prypeci ten mod to cień Czarnobyla 1.4.12. Ten mod jest bardzo dobrym modem tylko że, jak chcę użyć celownik od broni i lornetki to zbliżenie idzie do lewej górnej strony nie wiem co się stało ale nie wiem gdzie wejść i co zrobić bardzo proszę o pomoc i mogę też prosić jak mieć lepsze tekstury do tego moda widziałem na filmiku jak gościu ma fajne tekstury takie jak z filmiku o to filmik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted February 24, 2021 Report Share Posted February 24, 2021 @Hubert111Jeśli faktycznie grasz w moda na wersji 1.4.12 to raczej trudno ci będzie polepszyć grafikę bo to bardzo stara wersja. Jak już coś to graj 1.4.22 lub najnowszą 1.5r6 i dodatki musisz dobierać kompatybilne z twoją wersją moda. Tutaj możesz sobie wybrać jakieś https://stalkerteam.pl/forum/453-dodatki/ Ewentualnie na stronie CoCka na moddb wejdź w zakładkę mods i addons i wybieraj co ci pasuję. Ps. I na koniec zacznij używać przecinków i kropek bo ciężko się na to patrzy i czyta. A co do błędu z grafiką to w jakiej rozdzielczości grasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts