Los Bobos Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Poszukuję moda który by dodawał możliwość wezwania kolegów z frakcji na pomoc przez radio i poprawiał AI przeciwników np. Jak jest za dużo moich to uciekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Obawiam się, że masz problem wielu graczy i jest on nierozwiązany. Można tylko jakimś modem podkręcić ogólnie wojnę frakcji będą wtedy biegać i zajmować pozycje bardzo szybko ale opcji z wzywaniem kolegów jeszcze nikt nie wymyślił, albo może tak nikt na forum o tym nie słyszał ten problem był poruszany wiele razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Z wzywaniem kolegów przez radio ktoś już wymyślił, ale jest to jedna z modyfikacji w większym modzie: http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=48&t=4579 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 albo może tak nikt na forum o tym nie słyszał ten problem był poruszany wiele razy. Jak wyżej, poza tym jak znalazłeś taki mod u nich to może i poszukaj takiego jakiego potrzebujesz ja patrzyłem tez na FF i nie mogłem znaleźć. Swoją droga jest ich tam mniej (modów) czyżby skutki reorganizacji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi