tom3kb Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Na ziemię spadają dziwne szczątki (prawdopodobnie statku kosmicznego) tworząc różne anomalie. Specjalnie agenci mają je lokalizować i przejmować zanim wpadną w niepowołane ręce. Zaleciało trochę klimatem Pikniku na skraju drogi, czy też naszego Stalkera Ciekawe czy serial się utrzyma bo na razie chyba poszedł Pilot, także nie wiadomo czy jest już cały sezon zamówiony czy stacja na razie próbuje wybadać czy warto serial kręcić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Hmmm ... lubie takie klimaty. Może być lekko , łatwo i przyjemnie podczas oglądu.... BTW: da się gdzieś oglądnąć tego pilota? Że na NBC to ja wiem😊. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 @boberm ja tam i tak bym czekał na caly sezon z oglądaniem ale na yt na bank gdzieś znajdziesz jak poszukasz 😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 3 godziny temu, tom3kb napisał: @boberm ja tam i tak bym czekał na caly sezon z oglądaniem ale na yt na bank gdzieś znajdziesz jak poszukasz 😁 Oglądając pilota serialu mam "przedsmak" tego co mnie czeka - i albo czekam, albo nie . A tak przy okazji czekania : Jakby nie pisać -próba ekranizacji ikonicznej serii literackiej . I na to to już na pewno poczekam - i obym sie nie sparzył, jak na ekranizacji Straży Pratchetta . I oby nie za dużo Czerni. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi