tybet64 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witam serdecznie.mam mały problem ze spaniem.Jak się zdrzemnę to nic się nie dzieje ale wystarczy godzina i zgon.Zdrowie mam na full, żadnego promieniowania,najedzony a umieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Tybet64 - może być jakieś skażenie biologiczne albo w miejscu snu nie jest bezpiecznie i coś cię zeżarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) Możliwe ale powiesiłem sobie par~ artów i już mogę spać. Ale i tak co chwilę ginę. Edytowane 7 Marca 2021 przez tybet64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Jeszcze jeden problem mam.Jest taka niewidoczna anomalia(nie wiem jak się nazywa) jak się w nią wejdzie to momentalnie niszczy kombinezon,krwawienie jak zarzynana świnia. Z krwawieniem dałem sobie radę,parę wojskowych apteczek i artefakty, ale nie mogę się ruszać.Nawet jak wszystko co mam zjem i wypiję wszystkie energetyki.Nawet sen nie pomaga.Czy jest jakieś rozwiązanie czy tylko wcześniejszy zapis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 @tybet64 a to nie jest taka roślinna "klatka" co się zamyka i od razu niszczy pancerz do zera? Ewentualnie takie dziwne kolczate coś co wyskakuje z pod ziemi? Ja nawet nie kombinowałem i od razu wczytywałem grę 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Popieram @tom3kb są dwie anomalie. Klatka roślina która się nie przemieszcza i której położenie można łatwo wypatrzyć (na kordonie za wsią jak idziesz do anomalii Magazyny Wojskowe nad obozowiskiem stalkerów) oraz to coś co wyskakuje spod ziemi ale występuje tylko w pieczarze i labiryncie. Sukcesem gry jest zapamiętanie gdzie to jest i omijanie tego. Nie ma sensu marnować apteczek na to.. po prostu wczytaj. Co do śmierci. A gdzie się kładziesz spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Najczęściej w piwnicach, ale z tym już sobie poradziłem. Trochę artefaktów i spoko. Na samym początku było ciężko bo nic nie miałem. Teraz już jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi