tybet64 Posted March 7, 2021 Report Share Posted March 7, 2021 Witam serdecznie.mam mały problem ze spaniem.Jak się zdrzemnę to nic się nie dzieje ale wystarczy godzina i zgon.Zdrowie mam na full, żadnego promieniowania,najedzony a umieram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted March 7, 2021 Report Share Posted March 7, 2021 Tybet64 - może być jakieś skażenie biologiczne albo w miejscu snu nie jest bezpiecznie i coś cię zeżarło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted March 7, 2021 Author Report Share Posted March 7, 2021 (edited) Możliwe ale powiesiłem sobie par~ artów i już mogę spać. Ale i tak co chwilę ginę. Edited March 7, 2021 by tybet64 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted March 13, 2021 Author Report Share Posted March 13, 2021 Jeszcze jeden problem mam.Jest taka niewidoczna anomalia(nie wiem jak się nazywa) jak się w nią wejdzie to momentalnie niszczy kombinezon,krwawienie jak zarzynana świnia. Z krwawieniem dałem sobie radę,parę wojskowych apteczek i artefakty, ale nie mogę się ruszać.Nawet jak wszystko co mam zjem i wypiję wszystkie energetyki.Nawet sen nie pomaga.Czy jest jakieś rozwiązanie czy tylko wcześniejszy zapis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted March 13, 2021 Report Share Posted March 13, 2021 @tybet64 a to nie jest taka roślinna "klatka" co się zamyka i od razu niszczy pancerz do zera? Ewentualnie takie dziwne kolczate coś co wyskakuje z pod ziemi? Ja nawet nie kombinowałem i od razu wczytywałem grę 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted March 13, 2021 Report Share Posted March 13, 2021 Popieram @tom3kb są dwie anomalie. Klatka roślina która się nie przemieszcza i której położenie można łatwo wypatrzyć (na kordonie za wsią jak idziesz do anomalii Magazyny Wojskowe nad obozowiskiem stalkerów) oraz to coś co wyskakuje spod ziemi ale występuje tylko w pieczarze i labiryncie. Sukcesem gry jest zapamiętanie gdzie to jest i omijanie tego. Nie ma sensu marnować apteczek na to.. po prostu wczytaj. Co do śmierci. A gdzie się kładziesz spać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tybet64 Posted March 14, 2021 Author Report Share Posted March 14, 2021 Najczęściej w piwnicach, ale z tym już sobie poradziłem. Trochę artefaktów i spoko. Na samym początku było ciężko bo nic nie miałem. Teraz już jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts