bas001 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Nowy wygląd bohatera pod linkiem: http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Wyglad_bohatera_Assassins_Creed_2...-18349.html Zadam takie pytanie ,jakie są Wasze odczucia po pierwszej części? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Ja nie grałem. Słyszałem różne opinie o tej grze. Zastanawiam się nad jej kupnem, jednak potrzebuję mocnych argumentów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas001 Posted April 11, 2009 Author Report Share Posted April 11, 2009 Ja zacząłem grać i przerwałem po godzinie,2 rodzaje ataków i nudy...tak bym to określił:duży plus za grafikę,ale w dzisiejszych czasach to norma.To jest moja subiektywna opinia,ciekawe jaką mają inni forumowicze?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Ja przeszedłem cała i nie żałuję, opcje walki na bardzo wysokim poziomie, pod koniec uczysz się takich myków, że głowa mała. I ruchy bohatera normalnie bardzo mi się podobały,może jedynie małe zróżnicowanie broni razi ale tam głównie chodzi o kombosy więc broń nie jest zbyt ważna oprócz doboru w danym momencie. Grałem na pożyczonej teraz się czaję żeby sobie tanio kupić na allegro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Ten wygląd Assasynka o wiele bardziej mi się podoba. Miażdży poprzedni totalnie w mojej opinii. Chyba dlatego, że czasy Odrodzenia i Renesansu są moimi ulubionymi :]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Mi ta gra nie podchodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas001 Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 Screeny z gry: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13426&s=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Ooo panie jakie widoki tylko jaki sprzęt to udźwignie to się zastanawiam, ale nieźle to wygląda nie powiem no i nasz kolega się pływać nauczył bo w jedynce jak tylko nogę zmoczył to szedł od razu do Bozi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilov Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Masz racje Lorddino powinni coś z tym zrobić! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulv Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Ja grałem w jedynkę tylko trochę, do pierwszego zabójstwa, bo ciągle mi błędy wyskakiwały i wyłączało mi komputer :P , ale polecam, piękna gra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Masz racje Lorddino powinni coś z tym zrobić! Przecież zrobili i o tym wspomniałem nie rozumiem twojego postu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts