Dr_Sztychowka Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Witam Na krótko tylko Brakuje mi tekstury "krohobor". Ktoś już taki błąd zgłaszał, ale już link do pliku wygasnął. Prosił bym, aby ktoś mi przesłał mi tą teksturkę Nieważne, wsadziłem byle jaką teksture i nazwałem "krohobor" do folderu z teksturą, chodziło o ikonke handlarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @Dr_Sztychowka mam ten sam problem z tą teksturą ,powiedziałbyś jak i gdzie ją wsadziłeś ,konkretnie do jakiego folderu. Folder - textures ma dużo pod folderów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 W dniu 5.04.2021 o 20:37, 44piterv napisał: @Dr_Sztychowka mam ten sam problem z tą teksturą ,powiedziałbyś jak i gdzie ją wsadziłeś ,konkretnie do jakiego folderu. Folder - textures ma dużo pod folderów. Dobra poradziłem sobie, '' folder textures '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi