Jump to content

Jaka jest wasza ulubiona lokacja ?

Recommended Posts

Ja lubi?, Bar..mo?na odpocz??, porozmawia?, zatrudni? si?..ogólnie taki azyl dla stalkerów..kolejn? moj? ulubion? lokacj? s? magazyny wojskowe, uwielbiam tam przebywa?, blisko do centrum a w pobli?u znajduje si? wioska, ?wietny panuje klimat...ponadto jako jeden z nie wielu lubi? Wysypisko, poniewa? jest to miejsce bandytów mojej ulubionej frakcji..mo?na znalez? zawsze jaki? artefakt albo napa?? na stalkerów.

Zdecydowanie Bar ... mo?e nie dla rozmów i zada? , ale jest to dobra baza wypadowa na okliczne lokacje . Jego po?o?enie w ?rodku gry to by? bardzo dobry pomys? , podobnie jak niebieska skrzynka w samym Barze. Jak dobrze pomysle? z Baru jest wsz?dzie blisko. W Barze te? zawsze jest ( by? w starej grze ) lepszy towar . Oczywi?cie nie wiem co mnie czeka dalej bo zaliczy?em Radar i trzreba wybiera? si? g??biej w Zon? . Nie przechodz? gry szybko bo wykonuje wszystkie kwesty nawet te poboczne ..ale nigdzie te? mi sie nie ?pieszy... :)

Co tu mo?na powiedzie? o ulubionej lokacji - na tym etapie gry jeszcze wielu nie znamy. Przed nami Radar, generatory, czerwony las, Elektrownia, Zapomniana Wie?... Ale z tych do tej pory, to chyba najbardziej lobi? Bar.

Moje ulubione miejsce, to Prype? i Koron(w szczególno?ci wiosk? kotów), w Prypeci mo?na se postrzela?, a w Kordonie jest bezpiecznie, niestety, obydwie te lokacj? znajduj? si? daleko od siebie :cry: .

Czerwony las,mózgozw?glacz. Wysokie promieniowanie które szybko za?atwia bohatera,ukryci monolitowcy których trzeba likwidowa?,potem jeszcze po wy??czeniu zw?glarki walka z wojskiem i do Prypeci. Pami?tam jak sko?czy?y si? leki popromienne i musia?em si? wycofa? do baru.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Ja zadomowi?em si? w Magazynach Wojskowych... A dok?adnie w tej ma?ej wiosce niedaleko zagrody najemników... Spokój i cisza... Fakt faktem czasem trzeba opatrzy? rany i zmieni? magazynek...A zw?aszcza kolo wie?yczki gdzie le?y obok niej dwóch barci z wolno?ci. Kto? wys?a? ich po artefakty:D

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

Ja lubie Bar bo s? walki na arenie no i jest to najbezpieczniejsze miejsce w Zonie.Wed?ug mnie w czerwonym lesie (g?ównie okolice tu? przy radarze)jest najlepszy klimat - ten widok pote?nej anteny w które uderzaj? wy?adowania elektryczne,zwidy :).Elektrownia te? jest super. W Kordonie te? jest fajny klimat-pieski biegaj? wsz?dzie ;).

• 3 months later...

Kordon , pierwsze co robi? po zacz?ciu nowej gry to , wziecie od wilka osprzetu i pognanie pod krzaczek po 450 pestek w skrzynce ko?o pasu minowego nast?pnie kasuj? 3 wojskowych zwiadowców i dzi?ki temu mam ju? karabin i par? pestek wiec lece na dach w wiosce i zabieram kombinezon z strychu jednego z domów nast?pnie skacz? do gospodarstwa i kasuj? bandytów , zbieram manatki i do skrzyneczki po chwili mam na karku wojskowych wskakuje na strych i po cichy pach (a z budy zabieram pistolet z zintegrowanym t?umikiem) jak wszystkich rozwal? to zbieram cia?a na kup? i wszystkie graty do skrzyni . Porcjami biegam do handlarza i sprzedaje za nbyt? kase kupuj? u handlarza apteczki i inne przydatne przedmioty i w taki sposób jestem przygotowany na dalsza walk? i mam na diesione dla wojska pod zniszczonym mostem .

• Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.