warek19 Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 Witam panowie mam problem mam zadanie znaleźć księcia na Radarze byłem w miejscu zaznaczonym na mapce łaziłem po całym terenie i nic. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 Warek19 - najpierw masz odszukać broń Grafa koło strąconego szturmowika (Mi 24) na Magazynach Wojskowych, potem na Radar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warek19 Posted March 19, 2021 Author Report Share Posted March 19, 2021 Godzinę temu, vidkunsen napisał: Warek19 - najpierw masz odszukać broń Grafa koło strąconego szturmowika (Mi 24) na Magazynach Wojskowych, potem na Radar. Broń mam dlatego bym na radar nie biegał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warek19 Posted March 29, 2021 Author Report Share Posted March 29, 2021 Nikt nic nie doradzi/podpowie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted March 29, 2021 Report Share Posted March 29, 2021 @warek19 Zastanawiam się co Ci doradzić, ale nie mam w pamięci tego moda. Znalazłem taki filmik: Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warek19 Posted March 29, 2021 Author Report Share Posted March 29, 2021 8 minut temu, Agrael napisał: @warek19 Zastanawiam się co Ci doradzić, ale nie mam w pamięci tego moda. Znalazłem taki filmik: Ukryj zawartość Dzięki to jest to ciekawi mnie jedne czemu w Polskim poradniku on jest w innym miejscu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaklerR Posted March 29, 2021 Report Share Posted March 29, 2021 @warek19 Może to wynikać z różnicy w wersjach (są Tajne Ścieżki, TŚ Update Final i wiele pochodnych) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warek19 Posted March 29, 2021 Author Report Share Posted March 29, 2021 11 minut temu, MaklerR napisał: @warek19 Może to wynikać z różnicy w wersjach (są Tajne Ścieżki, TŚ Update Final i wiele pochodnych) Mam final z autumn aurora 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts