Dr_Sztychowka Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Jestem podczas misji z fleszką dla najemników, ostatni etap czyli żeby pójść do tego głównego najemnika w Limańsku, lecz nie mogę przejść z Magazynów Wojskowych do Czerwonego lasu. Nigdy jeszcze takiego loga nie miałem, ale z tego co wyczytałem na innym forum, chodzi o respienie się npc. Log: Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : current_level.guid() == level_graph().header().guid() [error]Function : CAI_Space::load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\ai_space.cpp [error]Line : 129 [error]Description : graph doesn't correspond to the AI-map Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 @Dr_Sztychowka Podobny wylot jest w tym poście: http://old.ap-pro.ru/forum/111-597-66875-16-1315610117 Ale tam chodzi o wylot związany z przejściem do jaskini, którą twórca usunął. Spróbuj może innym przejściem dotrzeć do Czerwonego Lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 @kamil190Przeszem przez Radar, działa Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi