VooDoo Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Byłem wczoraj na tym filmie i muszę powiedzieć, że jak dla mnie to rewelacja. Gorąco polecam nie tylko fanom F'n'F ale wszystkim ludziom lubiącym motoryzacje oraz muzyki... tylko nie wiem jaki to rodzaj, ale TA to jedna z nich. Jeśli macie trochę czasu bez zastanowienia wybierzcie się na ten film. Co prawda film nie dla wszystkich, bo rodzice już mogą się na nim nudzić lub mówić, że to głupota, ale wszystkim >30 polecam. Czy ktoś już był na nim tak jak ja? Proszę o podzielenie się opinią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Pobiorę Sample (czy jak to się tam nazywa, mały góra 10 minutowy kawałek filmu) i obejrzę, pewnie i tak film jest w sieci, jak sample mi się spodoba to zainwestuję w bilet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ja oglądałem film i bardzo mi się spodobał... Fajnie bo wrócili do fabuły z 1 części:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jesli jest zrobiony podobnie jak poprzednie, to sie na niego wybiore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak zwykle dobrze dobrali muzykę :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi