tybet64 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Witam. Mam problem z Rubinową Sprężyną. Wrzuciłem ją chyba już do wszystkiego ale "anihilowała" mi się tylko jedna anomalia. Zostały dwie ale już nie mam pomysłu gdzie to wrzucić. Błonę i Bateryjkę mi zaliczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 @tybet64 Rubinową Sprężynę trzeba wrzucić do Karuzeli. Tylko trzeba blisko podejść, żeby GG wrzucił w anomalię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Sory jeszcze raz to samo tylko Błony nie pamiętam gdzie wrzucałem.Zdaje się że do elektry ale nic się nie dzieje.Oczywiście może być inaczej,pamięć nie ta już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi