hadam Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Mam problem z Andzela dosłownie mam taki błąd jak na filmie od 11:45, wiadomo czy muszę od nowa całą lokacje przechodzić, czy można to jakoś usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 @hadam dawno grałem to nie pamiętam ale czy są w tym modzie są emisje? Jak są to prześpij się do czasu emisji i zobacz czy po niej anomalia nie zniknęła. W niektórych modach co emisja zmienia się położenie anomalii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 @tom3kb Od początku gry nie było ani jednej emisji, więc na pewno w modzie ich nie ma, no nic po prostu zostawie tego questa w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 @hadam a jeszcze takie coś, jak z nią pogadasz i ona ruszy to odbiegnij gdzieś dalej od niej o ile zdążysz i czy ona wtedy jakoś nie przejdzie. Tak jak się robiło np w OP 2.0? Żeby nie iść za npc np Kostią żeby nie uruchamiało się Alife i inni się z nim nie strzelali. Tylko nie wiem czy to był myk tylko z tym żeby npce na mapie się nie "włączali" czy też na takie inne rzeczy typu przechodzenie przez anomalię też to działa? A wyjście z lokacji i ponowne wejście nie zmienia położenia anomalii? Sprawdzałeś? Jakby co to zostaw sobie zapis z przed rozmowy z Andżelą, może coś innego ktoś mądrzejszy wykombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 @tom3kb Wychodzenie z lokacji nic nie dało, a ta ''ucieczka'' jest niewykonalna za mało czasu jest od jej przejścia w anomalie do mojej ''bezpiecznej strefy''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 @hadam no to niestety chyba tylko to ci zostaje co pisałeś albo olanie tego zadania o ile jest poboczne albo cofnięcie się w zapisie przed pierwsze wejście do Doliny Mroku i od razu po przejściu przebieżka w tamto miejsce i sprawdzenie czy tym razem nie ma tam jakiejś anomali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi