Leito Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Serwus, Pobrałem i zainstalowałem pierwszy raz moda ogołnie do stalkera i wypadło na Dead Air + Hybrid Remake. Uruchomiłem grę jako administrator jak podano na modb, gra się odpaliła w małym okienku więc chciałem ustawić na swoją rozdzielczość. Dałem zastosuj i bum. Tyle z grania... Mam tylko pasek z gry, jest dźwięk i widzę swój pulpit..... A tak się cieszyłem że sobie pogram w 1wszego moda z jakim się napotkałem.... proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 @Leito a masz na dysku lub miałeś w ogóle zainstalowany Zew Prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leito Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Tak, problem rozwiązany. Szukałem sam i znalazłem Może komuś się przyda jeżeli będzie miał ten problem co ja. Wchodzimy w Folder gdzie zainstalowaliśmy Dead Air i wypakowaliśmy Hybrid >> appdata i plik user.ltx otwieramy za pomocą notatnika lub jakiegokolwiek edytora tekstu. Wciskamy ctrl + f dla uruchomienia opcji szukaj i wpisujemy: fullscreen U mnie było ustawione na off więc zmieniamy na on i powinno to wyglądać tak: rs_fullscreen on Zapisujemy i działa Temat do zamknięcia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi