haker69 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 mam problem musze pszejść do stalkera o imieniu sidorowicz z jednej strony walą do mnie wojskowi a z drugiej stalkerzy co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 musze pszejść do stalkera o imieniu sidorowicz To jest handlarz, więc z jego strony nic Ci nie grozi. Zadarłeś ze stalkerami, więc musisz ich ominąć (sprintem), a Sidorowicza znajdziesz w podziemnym bunkrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A wojskowych najlepiej sprintem ominąć używając w razie potrzeby apteczek lub bandaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zwaliłeś trochę sprawę, bo ze stalkerami i wojskowymi jest misja do wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Albo wszedł wejściem od strony bazy Renegatów nie Północnego gospodarstwa i dlatego do niego strzelają. Trzeba iść z przewodnikiem inaczej Stalkerzy nie będą Cię lubić. Co dają do zrozumienia strzelając do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Tylko co zrobiłeś że Cię Samotnicy nie lubią? Przecież oni są praktycznie zawsze neutralni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Albo wszedł wejściem od strony bazy Renegatów nie Północnego gospodarstwa i dlatego do niego strzelają. To jest powód miałem to samo jak nie idziesz od bazy Wojaków to nie masz informacji od Sidorowicza, tego zaproszenia i wtedy nie lubią Cie Stalkerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Aha. Tego nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi