tom3kb Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Tytuł Oryginalny: The Armed Zone 3.0 (TAZ 3.0) Platforma: mod S.T.A.L.K.E.R Anomaly Data Premiery: 09.04.2021r. Autor: mp5lng Autor Spolszczenia: Opis: Spoiler Nowa wersja paczki uzbrojenia The Armed Zone 3.0. Mod wypuszczony w wersji beta ponieważ autor kończy z modowaniem. Mod zarówno dla Anomaly w wersji 1.5.0 R15 jak i dla finalnej wersji 1.5.1 (w archiwum łatka dla tej wersji). W modzie mogą występować różne błędy ale nie powinny być bardzo uciążliwe. Dla prawidłowego wyświetlania broni, celowania używamy fov 0.75 i hud_fov 0.73. Niektóre opisy nie są zbyt dokładne, nie ufajcie im. Sami sprawdzajcie czy dany dodatek, np: celownik można założyć na daną broń czy nie. Screeny: Spoiler Instalacja: Spoiler Wypakować wszystkie potrzebne pliki TAZ do folderu z modem Anomaly. Linki: Spoiler The Armed Zone 3.0 beta Linki: Moddb: [KLIK] Mega: [KLIK] klucz deszyfrujący: TW60NBmBPs4Q_SPp4cHYdy_-n_SiYA-YAEavllWgQRA Źródło: Moddb i Ap Pro 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Gram i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Jak ktoś chce zobaczyć jak wyglądają modele, animacje i dźwięki to poniżej całkiem długa prezentacja wielu modeli z TAZ 3.0. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Przegląd broni od jaunger: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Pobrałem, pograłem i naprawdę fajny mod. Przydało by się go dokończyć bo są pewne błędy. Jakby ktoś chciał zobaczyć gameplay z kilkoma addonami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Kurza stopa. Gram z tym addonem jednak nie mam większości broni. Jakieś pomysły dlaczego? Mam addona plus wszystkie fixy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 A TAZ wrzuciłeś do Anomaly 1.5.0 czy 1.5.1? Do 1.5.1 jest fix do tej wersji, jest razem w folderze z TAZem Do 1.5.0 wrzucasz tylko TAZa i tyle. U mnie jest taki problem że te dodatki na zmianę wyglądu HUD nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) Mam Anomaly 1.5.1. sciągane z moddb. Edytowane 28 Maja 2021 przez dave23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Grasz z jakimiś innymi addonami ? Mam tą samą wersje co ty, wrzucalem gamedata do folderu z Anomaly i potem fixa. Moda odpalałem na DX9 z zaznaczonym Delete shader cache. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Dorzucałem te hotfixy i alphapatche kt\ore by\ly na stronie. Plus fix dla celowników na DX11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 To ja nie wiem, ja o żadnych fixach nie słyszałem ani nie widziałem, wrzucalem jedynie fix który był w folderze z TAZem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Zrobiłem jak pisałeś i działa tak jak na załączanych wyżej filmikach. Broni nic nie przybyło czyli wychodzi na to że tyle ich jest w modzie. Napaliłem się jak szczerbaty na suchary po w TAZie do misery było ich dużo więcej i myślałem że tu będzie to samo. A tu klops. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Jak odpalasz Launcher Anomaly to jest tam opcja ,,Debug mode'' jak se to włączysz to w grze kliknij F7 to będziesz miał menu do spawnowania broni i rzeczy, to wtedy zobaczysz czy coś przybyło bo według mnie jednak dużo broni zostało dorzuconych. Jak TAZ nie podoba się to możesz sobie zobaczyć Provak weapon overhaul, tam dużo broni jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 @dave23 na poniższym filmiku masz pokazane pukawki z TAZ 3.0. w opisie filmu lista broni. Ja wiem czy jest jej "mało"? A może nie wszystkie pukawki są od razu dostępne u wszystkich handlarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koks1334 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Cześć jestem nowy na forum i chciałbym się dowiedzieć czemu mod na wersji 1.5.1 nie działa robie wszystko tak jak trzeba wypakowuje pliki moda w folderze z grą i nie działa, może mi ktoś powiedzieć czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 @Koks1334 a wrzuciłeś tylko TAZa czy jeszcze fix, bo tam dla Anomaly 1.5.1 był fiks jeszcze w archiwum z modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koks1334 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 wypakowalem tam całego moda być może coś źle robie plik moda mam pobrany z mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 @Koks1334 to zobacz sobie w opis moda na moddb albo zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Spróbuj zmienić na Dx9 jeżeli pamiętam to jest problem z shaderami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Już spory czas temu pojawiły się ważne patche do The Armed Zone 3.0. Naprawiają różne błędy i zalecane jest je zainstalować. https://www.moddb.com/mods/misery-the-armed-zone/downloads/taz-3-0-beta-patch-2-10-mk1 https://www.moddb.com/mods/misery-the-armed-zone/downloads/taz-3-0-alpha-patch-2-10-mk1-hotfix-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi