Gość Diegtiariow Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Nazwa: Arsenal Overhaul REDUX Twórca: RachaCuca Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Data premiery: 27.01.2019r. Autor spolszczenia: OPIS: Spoiler Arsenal Overhaul Redux to kompilacja modów zaprojektowanych w celu ulepszenia rozgrywki w Czystym Niebie. Pomiędzy nowymi zmianami są też takie: Zbalansowano obrażenia NPC Ponad 70 nowych broni oraz nowe modele i animacje niektórych rzeczywistych broni Nowe dźwięki broni i kroków Większa różnorodność NPC Nowe modele rąk Pająki zostały zastąpione nowym modelem dzika Powrót „czystej” pogody z nowymi teksturami Usunięto wszystkie żeńskie NPC. Jedyną kobietą NPC jest Anna Miller z gry Metro. SCREENY: Spoiler WIDEO: Spoiler LINK DO POBRANIA: Spoiler PODSTAWA (Wersja 1.0): 1 część: [KLIK] 2 część: [KLIK] 3 część: [KLIK] 4 część: [KLIK] PATCH 1.3: Moddb: [KLIK] PATCH 1.4: Moddb: [KLIK] PATCH 1.5: Moddb: [KLIK] PATCH 1.5.1: Moddb: [KLIK] MOD 1.5.1 FULL (zawiera wszystkie patche): Google Drive: [KLIK] OneDrive: [KLIK] MOD + PATCH 1.5.1 + SPAWNER: Modsfire: [KLIK] INSTALACJA: Spoiler I sposób: Czyste Niebo 1.5.10. Pobieramy modyfikację (Podstawę - wszystkie cztery części, patch 1.3, patch 1.4, patch 1.5, patch 1.5.1). Wrzucamy zawartość archiwum z podstawy. Wrzucamy zawartość najpierw patcha 1.3, potem 1.4, następnie 1.5 i na koniec patcha 1.5.1. Gramy. II sposób: Czyste Niebo 1.5.10. Pobieramy modyfikację z jednego z linków - "mod 1.5.1 full - zawierający wszystkie patche" lub - "mod + patch 1.5.1 + spawner". Wrzucamy zawartość pobranego archiwum. Gramy. ŹRÓDŁO: moddb.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLja Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Witam mam stalkera 1.5.10 pobrałem "mod 1.5.1 full - zawierający wszystkie patche" wrzuciłem. gra się włącza jest napisane ,że czyta moda. ale gdy chcę zacząć nową gre to pod koniec ładowania jak jest "klient synchronizacja" to mnie wywala do pulpitu i nie ma żadnego komunikatu o błędzie czemu tak jest pomocy 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Podaj loga z gry, powinien być w folderze z zapisami z Czystego Nieba w dokumentach, dokładniej STCS a później folder logs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLja Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 KLIENT: Synchronizacja... * phase time: 9 ms * phase cmem: 0 K * [win32]: free[2417880 K], reserved[312376 K], committed[1463984 K] * [ D3D ]: textures[422153 K] * [x-ray]: crt heap[0 K], process heap[0 K], game lua[46354 K], render[258 K] * [x-ray]: economy: strings[16195 K], smem[3490 K] FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp [error]Line : 180 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...lker clear sky\gamedata\scripts\death_manager.script:182: attempt to index global 'corpse_monitor' (a nil value) stack trace: xray_user.log już nie ważne gra działa zainstalowałem grę i moda na nowo. ALE jest inny problem xDDD mam eq całe rozmazane ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLja Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 ok po prostu trzeba było zwiększyć szczegółowość tekstur na fulla. wszystko działa jak trzeba. admin może skasować posty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi