ZX _LEWY_XZ Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 (edited) Witam wszystkich stalkerow gralem w stalkery 3 czesci SOC/CS/COP dobrych pare lat temu gdy wchodzily chcialem zagrac te modyfikacje . Widze ze sa poradniki i wgl ale probuje ogarnac spolszcznie do niego nie wychodzi mi to tak jak powinno mam do was wielka prosbe. CZY BYLBY KTOS W STANIE NAGRAC FILMIK JAK SPOLSCIC GRE LOST ALPHE bardzo bede wdzieczny za taki filmik krok po kroku prosze was bo ja szalu dostaje :((((( O link bym prosil w kometarzu do YOUTUBA Edited April 20, 2021 by ZX _LEWY_XZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 @ZX _LEWY_XZ Wątpię, aby ktoś chciał bawić się w tworzenie filmiku, jak zainstalować spolszczenie do LA. Żeby nie dostać szału, wystarczy pobrane archiwum ze spolszczeniem umieścić w głównym katalogu gry, a w opcjach ustawić język polski. Tutaj znajdziesz wszystkie wersje tego moda. Polecam Developer's Cut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZX _LEWY_XZ Posted April 20, 2021 Author Report Share Posted April 20, 2021 mialem tego moda call of charnobyl to tam mi poszlo spol ale w tym modzie cos nie wychodzi co masz na mysli glowny katalog ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 Jak to " nie wychodzi " ? Nie ma prawa nie wyjść. Tam, gdzie zainstalowałeś moda - plik gamedata przenosisz do folderu z grą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts