Los Bobos Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jest jakiś mod który wyłącza położenie mutantów na PDA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozbujnik1298483947 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Czemu ?? To jest bardzo pomocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ale ja chcę większy stopień trudności i bardziej realistyczną grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wydaje mi się, że nie ma takiego moda. Przeglądałem nawet pliki PDA i nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 To jest dziwne, przecież stalkerów wykrywamy po ich włączonych PDA, a mutanty za pomocą...no jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 No właśnie..."Jak?" i dlatego chcę to wyłączyć bo to jest nie realistyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Satelity je namierzają i podają ich położenie. Proste, albo Amerykańce wysłali Predatory :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Poszperałem trochę w plikach i wykombinowałem takie coś: http://rapidshare.com/files/225573072/mts.rar U mnie bynajmniej działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Działa, ale są pewne błędy np. W czerwonym lesie są na mapie mutanty, ale jak najeżdżam na ikonkę myszką to nic nie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Poprawiłem trochę poprzednie pliki, ale na chwilę obecną nie widzę lepszego rozwiązania: http://rapidshare.com/files/225646949/NMOTM.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Może grę trzeba od nowa zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja zawsze zaczynam grę od nowa. W każdym bądź razie sprawdź powyższy link. U mnie wszytko działa teraz jak ta lala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi