Jump to content

Call of Juarez: Więzy Krwi.

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Wymagania nadchodzącej gry (oczywiście minimalne):

* System: Windows XP (z SP3)/Windows Vista (z SP1)

* Procesor: Intel Pentium 4 3.2 Ghz, Intel Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+

* Pamięć RAM: 1 GB dla Windows XP / 2 GB dla Windows Vista

* Karta graficzna: 256 MB RAM na pokładzie, zgodna z DirectX 10.0 lub DirectX 9.0c, zgodna z Shader Model 3.0 (wspierane karty graficzne: NVIDIA GeForce 6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/GTX 260-280, ATI RADEON X1650-1950/HD 2400-2900/3650-3870/4650-4870)

* Dysk twardy: 4 GB wolnego miejsca

* Karta dźwiękowa: zgodna z DirectX 9.0c

* Napęd DVD-ROM

• 1 month later...

O , widzę że nie tylko mi się spodobało CoJ :mrgreen: Zamuwiłem sobie 2 i tak się złożyło że miałem ją 3 dni przed premierą ale do przesyłki zabrakło mi 20 pln toteż miałem jedynie 2 dni przed. Jednak i tak zdążyłem już ją przejść :-D (Grałem Thomasem) Gra mi się bardzo podobała i jedyne co mnie w niej denerwowało to brak bullet-time'u podczas strzelania z łuku. Teraz bede w nią pykał 2 raz, Ray'em oczywiscie :mrgreen:

Ja ogólnie nie lubię gier w których się tylko chodzi po wyznaczonej trasie i zabija kolejnych przeciwników, ale ta gra jakoś przypadła mi do gustu. Podobał mi się ten klimat dzikiego zachodu (chociaż nie był on w pełni oddany) i to że można było chodzić dwiema postaciami. W drugą część jeszcze nie grałem, ale zamierzam to zrobić.

• 4 weeks later...

Przeszedłem grę przez 5 mi nutami i jestem niezadowolony i zadowolony.

[Z uwagi na SPOLERY w mojej wypowiedzi najlepiej żeby jej nie czytała osoba która nie przeszła gry.]

Najbardziej zirytowała mnie końcówka, Ray jako pastor/ksiądz?! Dawno już tak się nie złapałem za głowę. Tak zdziwiony to naprawdę nie byłem już długo. Ktoś się wykazał inwencją twórczą ;]. Mogło by być więcej wyborów np.: Fort Mendozy, Thomasem można by było dać do wyboru czy iść po skarb czy zostać. Gra ma wielki potencjał, ale była by dużo lepsza gdyby połączyć ja z otwartością świata jak w FO3 czy FC2. NO i tylko 2 "przerywniki" między misjami. Ogólnie gra dobra. Ja jednak miałem przechodząc ja na najłatwiejszym czas zaledwie 5h58min. To krócej niż MW 1.

------------------------------------------------------------------

Jest ktoś chętny do multi?