tybet64 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Witam. Co zrobić żeby dało się pisać normalnym pismem? Chciałem kupić zdjęcie ,właściwie to dwa bo nie mogę ich zrobić (choć próbowałem wiele razy)-bunkier na jantarze dla fotografa i białej chimery dla Aza- a jak piszę to wychodzi takie coś.W ustawieniach mam tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 @tybet64 Co do normalnego pisania to nie wiem, bo też nie mogłem pisać, ale mi to nie przeszkadzało, bo korzystałem z autosave i quicksave. A co do tych zdjęć, to ta opcja Ci w niczym nie pomoże. Bo tam trzeba wpisać nazwę itemu który chcesz kupić, więc musi fizycznie istnieć. A przy zaliczaniu tych zdjęć zaskakuje tylko skrypt, ale zdjęcie w inwentarzu Ci się nie pojawi, a jak nie ma takiego przedmiotu to jasne jest, że go nie kupisz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 No to kicha .Nie zrobię tych zdjęć a grać od początku mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 @tybet64 - zasadniczo nie powinienem promowac cziterki ......ale jezeli masz problem tylko ze zdjęciami to wrzuć sobie w gamedate to:16.Фотографирование(8k.2).rar Zrób, co masz zrobić , a potem usuń. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Dzięki ale nie o te zdjęcia chodziło.Zdjęcie bunkra w czasie emisji i białej Chimery na Jupiterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @tybet64 Tak z ciekawości... A masz zainstalowany spawner? Jeśli tak, to na PW mogę podpowiedzieć jak te zdjęcia zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Te fotki są dla fotografa.. i nie jest to wymagana podstawa fabuły. Fajnie ją skończyć ale nic na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi