tom3kb Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Z cebuladzkiego obowiązku piszę, że na GoGu za darmo dają jakąś gierkę. Link do gry: [KLIK] Gierka na czasie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabura Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Dają ale musisz mieć coś w ichnim portfelu. Z zerowym kontem nie da się przejśc dalej żeby kupić za zero zł. Aż muszę to rozchodzić, tak się zezłościłem, że nie mogę posymulować sobie bycie komuchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @Schabura ja mam portfel pusty, w życiu u nich żadnej gry nie kupiłem, wszystkie mam za darmo i tą też dodałem bez problemu. Chyba, że zerowy portfel to chodzi o nowe konto bez żadnej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabura Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Nie, nie. Nazbierałem już 22 gierki za darmo, tylko raz zapłaciłem za wszystkie Stalkiery w pakiecie ale to przelewem czy coś. Ale teraz jak tak patrzę, to chyba jednak będzie dodane do biblioteki bez problemu i już mogę usiąść. Pardonsik za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi