tybet64 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Witam.Zebrałem wszystko dla Fotografa,obgadałem transport z Kuzniecowem a Fotograf nie chce o tym gadać.Nawet jak zebrałem potrzebne rzeczy to nie zalicza mi tego.Trzeba coś jeszcze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 @tybet64 zakładam że masz co nastepuje: 150 K rubli , 5 plecaków , detektor artów i dozymetr oraz oprócz czterech artów posiadasz dodatkowego Mł. Brata Giganta? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Ja widzę tylko trzy arty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 @boberm Trochę mi się już zapomniało, ale czy to nie było czasem tak że trzeba art Młodszy Brat Giganta + jakiś unikalny pistolet przynieść Kuzniecowowi? Bo coś z tym artem faktycznie było. Chyba że zadania mi się mylą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 @wariat - kolega pisze że ma wszystko z Kuzniecem "zamkniete", co by oznaczało że jego questy zamknął pozytywnie . Jedyne co miałem na myśli to stan itemów odpowiedzialnych za rozliczenie zlecenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Kuzniecow chciał Waltera P38 i dostał wcześniej.Artefakty i inne rzeczy mam ale Fotograf tylko głupio się uśmiecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 13 minut temu, tybet64 napisał: Kuzniecow chciał Waltera P38 i dostał wcześniej.Artefakty i inne rzeczy mam ale Fotograf tylko głupio się uśmiecha. Jak rozumiem by to tzw "nagrodowy Walter" . O ile sie nie mylę- w sumie rok niecały temu grałem- Kuzniec każe Ci rozwiązac problem z bronia bilogiczną/chemiczną Monolitu ( kanister w centrum sterowania) i wraz ze zdaniem zadania oddajesz tego ciut unikalnego walterka- ale może sie mylę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Tak.O to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 (edytowane) No ,wszystko załatwione tylko że artefakt jakiś miejscowy Mściciel mu zabrał .Kilka razy wykosiłem całą populację lokacji (oprócz tego nieśmiertelnego oczywiście) ale nie znalazłem.Czyżby trzeba szukać gdzie indziej? No i takie pytanie z innej beczki-Nóż Akila muszę wyciągnąć z żywej pijawki czy mogę ją zabić? Edytowane 5 Maja 2021 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 @tybet64 ten mściciel z artefaktem u mnie szwendał się po południowo-wschodnim krańcu mapy na Niezbadanych Terenach. Tak mniej więcej na południe od obozu Chimery. A pijawkę trzeba zatłuc żeby odzyskać nóż Akila. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Już kilka razy zaczynałem polować na tego dziada i nie ma go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Często gęsto jest on nie widzialny na samej granicy mapy. Musisz spróbować parę razy a na pewno się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi