vranorvs Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Kłaniam się. Pojawił się problem z instalacją Anomaly (ostatnia wersja) zresztą wersja nie bardzo coś zmienia. Z poprzednimi miałem ten sam problem. Opis: W trakcie instalacji mimo iż widzę że wymaganego miejsca w docelowej lokacji wystarczy to widać iż dodatkowo wymagane jest miejsce w ilości 30 giga na partycji systemowej (C:) Nie posiadam i nie planuję mieć tyle miejsca na systemowej. Teraz pytanie czy zna ktoś sposób aby to obejść? Próba rozpakowania wewnątrz 7zipa nic nie dała gdyż podczas startu gry pojawiają się błędy o brak plików które jak mniemam winny pojawić się w trakcie normalnej instalacji/dekompresji plików. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Spróbuj pobrać wersję w formie spakowanej. https://stalkerportaal.ru/load/zov_pripjati_globalnye_modifikacii/s_t_a_l_k_e_r_anomaly_1_5_0_beta_3_0/140-1-0-3134 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) Anatolij Dzięki za odzew. Niestety kolejny problem - kiepsko znam język a już Cyrylica to dla mnie "czarna magia". Byłbym wdzięczny albo za link bezpośredni albo za torrenta. Poszukałbym ale nie wiem co wpisać. Edytowane 4 Maja 2021 przez vranorvs Bełkot - muszę powicinać niektóre wyrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Proszę. Anomaly_1_5_1_spaa.torrent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) Bardzo CI dziękuję. Zobaczymy co z tego będzie jak już pobiorę. Dam tez znać jak mi poszło. Pozdrowienia. EDYCJA: Misja zakończona sukcesem. Serdecznie Ci dziękuje. Już nie wiedziałem co począć. Owocnego dnia. Pozdrawiam. Edytowane 5 Maja 2021 przez vranorvs Aktualizacja postu - podziekowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi