Pusty Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Profesor sacharow zabrał mi psi hełm zeby go ulepszyć i miałem wrócić za parę dni a mineło juz 2 tygodnie w grze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 @Pusty Grasz w wersję podstawową? A to nie było czasem tak, że pojawiało się zadanie na Jantarze, by ckm-em na bunkrze powstrzymać ataki zombiaków? Wykonywałeś te zadania? Wtedy chyba gadał o hełmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pusty Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) było i to już dawno wykonałem,pozniej kupiłem hełm i chciałem ulepszyć tylko czekam juz 2 tygodnie wróciłem się w zapisach i oddalem mu ten hełm i po jednym dniu był do odbioru tylko ze w tym moim zapisie gdzie występuje ten błąd nie ma dialogu odnośnie zadania Edytowane 12 Maja 2021 przez Pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Czyli że, po powrocie do wcześniejszego zapisu i oddaniu hełmu po jednym dniu go odebrałeś, a na aktualnym zapisie nie możesz? Hmm, no to kurcze nie wiem, co może być nie tak. A na odebranie tego ustrojstwa nie było jakiegoś limitu czasu czy coś? Może zaszedłeś za późno do niego? Nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pusty Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 wątpię,co najwyżej strace kilka godzin zycie ☹️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Zrób rundę wokół całej mapy i wróć na Jantar może wtedy będziesz mógł odebrać hełm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 A nie trzeba zrobić kilku jakichś zadań dla naukowców z bunkra żeby wydali ten psi hełm? Nie wiem czy nie miałem tak w Anomaly, w Powrót Legendy też mi na razie nie chcą wydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Chyba nie trzeba robić zadań, ja zawsze bez problemu brałem ten hełm od nich bez robienia zadań dla ekologów, może po prostu jemu się takie nieszczęście trafiło albo po prostu coś się zepsuło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi