Albert115 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Dla zainteresowanych: http://what2play.tv/?mod=index&con=etv&act=details&id=8847&txt=mafia-ii-ekskluzywny-gameplay-exclusive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Może więcej informacji (inaczej topic poleci)? Nie każdy może oglądać gameplaye. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippo23 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Zapowiedź Mafii 2 i wywiad z twórcą gry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Bobos Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Pierwsza część bardzo mi się podobała. Fabuła była lepsza niż cała seria GTA razem wzięta. No i ten klimat lat 40 i 50. Trochę grafika zraża, ale jak na tamte lata to i tak jest cud miód i orzeszki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Popieram gra wciągająca na ładne parędziesiąt godzin, a grafika rzeczywiście szału nie było, ale samochody ich kradzież full wypas miałem kolekcje prawdziwych klasyków w garażu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Graficznie gra prezentuje się o niebo lepiej od niedawno co wydanej drugiej części Ojca Chrzestnego. Animacje postaci trochę kuleją - są zbyt "sztywne". Żywe miasteczko, dźwięki otoczenia, dialogi i sam model jazdy samochodem, wszystko to jest zaskakujące. Cieniowanie jest słabo zróżnicowane i na razie widać, że w niektórych miejscach brakuje dynamicznego oświetlenia (przykład: wjazd do podziemnego parkingu wieżowca), czego o postaciach już nie można powiedzieć. Wreszcie jakaś sensowna kamera podczas celowania, mam nadzieję, że łatwa do opanowania, choć zgapiono z Ojca Chrzestnego krycie się za przeszkodami. Ciekawe zwroty akcji, tak jak te z windą, mogą wywołać naprawdę duże wrażenie, ale pod warunkiem, że fabuła będzie interesująca i nie będzie się ograniczała tylko do wątku fabularnego. W każdym bądź razie szykuje się prawdziwa rewolucja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 Raczej nie wyglada na takiego gniota jakim okazal sie Ojciec Chrzestny 2. Pozostaje nam trzymac kciuki i czekac na premiere. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Nie grałem W Ojca ale czytałem recenzje, że postacie są tak słabo zrobione, że 5 lat temu były by na poziomie średnim. Więc przebicie tego nie wymagało dużego wysiłku jak się domyślam, ale ja tą grę kupię z samego sentymentu i walenia bejsbolem w bańki przeciwników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 walenia bejsbolem w bańki przeciwników. Wolałbym bardziej oryginalne rozwiązania. Chodząc po mieście z kijem bejsbolowym możemy nabawić się kulki w plecy, a tak do dyspozycji możemy mieć koktajl Mołotowa. Przeczytajcie zapowiedź Mafii 2 z Eurogamera. Ciekawych rzeczy można się z niej dowiedzieć m.in. możliwość demolowania otoczenia, spotkamy więcej przechodniów o innym wyglądzie, opady śniegu i deszczu będą miały wpływ na zachowanie się samochodu na drodze, podobnie jak w San Andreas i "realistyczne" działania niebieskich z możliwością ich przekupienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted May 19, 2009 Author Report Share Posted May 19, 2009 Jak ktos jest zainteresowany "Ojcem" to polecam gameplay z najnowszego CD-Action. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas001 Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Ot ,tak dla sportu trailer z Mafii2 wrzucę-do obejrzenia: http://www.youtube.com/watch?v=u1zvRENaNdY&eurl=http%3A%2F%2Fwww.benchmark.pl%2Faktualnosci%2FE3_Mafia_2_trailer_z_praca_silnika...-19929.html&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfenstein Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Mafia to była gra... Najgorsze były tylko wyścigi i nic poza tym, ale i tak je przeszedłem. Ojciec Chrzestny też jest niczego sobie. Jak na tamte czasy ta gra była ogromnym hitem. Na dwójkę nie czekam, ale jak wyjdzie to na pewno zagram bo z pewnością będzie lepsza od GTA 4, które mi się tnie na dobrym kompie, przypominam GeForce 8600 i 1,5 GB ramu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas001 Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 które mi się tnie na dobrym kompie, przypominam GeForce 8600 i 1,5 GB ramu Hehe...kolega mnie rozbawił dobrym kompem z taka kartą i ilością RAM-u,niestety z takimi parametrami jest to słaby komputer a karta została wyprodukowana w 2007 roku,gdzie 2 lata w tej dziedzinie to wręcz epoka nie do przeskoczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts