Ignachinio Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Siema panowie. Pytanko jest szybkie i proste. Czy my mamy jakiś nasz discord? Co z rubieżą żony? Czy to nie jest kanał Junxa? Czy jest sens jeśli nie mamy zakładać kolejny? Jeśli tak to kto miałby się tym zajmować. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Hej Ja i kilka osób planujemy założyć serwer discord Stalkerteam'a, co o tym sądzicie? Przyda nam się także kilka osób które by mogły nam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Połączyłem wasze dwa tematy i przeniosłem do odpowiedniego działu, bo w sumie są takie same. @Ignachinio Własnego serwera nie posiadamy. Rubież Zony była kiedyś przez nas promowana, ale '' nie należała " do ST. @Revter, który miał zajmować się serwerem, chyba na dobre go opuścił i nie pojawia się na forum. Przejdźmy do meritum @Lolo Jeżeli chcecie stworzyć oficjalny serwer na Discordzie, to nie widzę problemu, ale muszą panować tam pewne proste zasady, czyli na chłopski rozum - bez wyzywania się i szkalowania kogoś. Jednak najważniejsze, żeby utrzymywać dobre imię naszego forum. Oczywiście nie musi być identyczny regulamin jak na ST, bo serwery na discordzie charakteryzują się większym luzem. Bany to ostateczność i jeżeli ktoś przychodzi na serwer i ewidentnie szuka zaczepki, a po chwili ubliża, to wystarczy nagrodzić takiego delikwenta. Jeszcze raz powtórzę - nie należy się cackać i nie pozwólcie wejść sobie na głowę pewnej grupie '' ludzi z internetu ". Możesz wziąć do pomocy @Ignachinio, @Anatolij. Pewnie ktoś się jeszcze zgłosi. @portals, @tom3kb Myślę, że to ma szansę wypalić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 @Agrael Tak jest! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Jasne mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYMCIO11 Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 (edytowane) Powstał jakiś polski discord do dzielenia się problemami z grą? Edytowane 28 Października 2022 przez TYMCIO11 za duży memuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 @TYMCIO11 Swego czasu pracowaliśmy nad serwerem i nawet odnieśliśmy na tym polu małe sukcesy, ale aktualnie osoby prowadzące forum skupiają się na jego rozwoju. To jest priorytet. Jeżeli nasz serwer kiedykolwiek powstanie, to niezwłocznie o tym poinformujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi