arwena44 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Witam. Mam pytanie,szukam podpowiedzi odnośnie ognistej pieczary ,a mianowicie chodzi mi o dezaktywator teleportów. Czy znajduje się go tak poprostu, czy jest to jednak przedmiot questowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Arwena44 - powieś na pasie artefakty dające 100% ochrony przed ogniem, patrz na film: tom3kb: poprawiłem linka do filma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 @arwena44 zerknij na filmik I poczytaj porady pod tym postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arwena44 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Dzięki wielkie za pomoc ,ogarnę to wieczorem,bo na razie jestem w pracy😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi