rozbujnik1298483947 Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 może ktoś zrobić tak bym mógł wydrukować mapę normalnie na 1 stronę jedna lokalizacje ale z każdą do niej informacja i żeby można było widzieć co na tej mapie jest proszę o zrobienie link mapy: http://www.webalice.it/requena/game/stalkercs/stalkercs_map_zone.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Jak już masz tę mapę, to powycinaj fragmenty, zmniejsz ich rozmiary i wydrukuj - proste przecież. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Link nie dziala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozbujnik1298483947 Posted May 1, 2009 Author Report Share Posted May 1, 2009 a i mam jeszcze jedno pytanie na mapie na bagnach jest pokazane w lewym górnym rogu wykrywacz artefaktów wie ktoś jak sie do niego dostać??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Jest w jaskini pod przy moscie za blacha przy scianie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Na youtube jest filmik jak tam dojść podałbym linka ale nie wiem jak to znaleźć. Może poszukam. I znalazłem link masz TU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippo23 Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 może ktoś zrobić tak bym mógł wydrukować mapę normalnie na 1 stronę jedna lokalizacje ale z każdą do niej informacja i żeby można było widzieć co na tej mapie jest proszę o zrobienie link mapy: http://www.webalice.it/re...cs_map_zone.htm Eeee... Po pierwsze, to proponuję zacząć uczęszczać na lekcje polskiego. Druga sprawa - wydrukuj w wysokiej rozdzielczości, bo będzie więcej i lepiej widać, będziesz widział szczegóły i podpisy. Rozdziałkę możesz zmienić w Photoshopie czy Paint.NET. Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozbujnik1298483947 Posted May 6, 2009 Author Report Share Posted May 6, 2009 Dzięki, kupiłem sobie już ten wykrywacz w bazie wolności, a nad wydrukowaniem mapy to coś pomyślę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts