bas001 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Zapowiedź: http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Pierwszy_zwiastun_z_Modern_Warfare_2-19240.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Hmm... Druga część czwartej części gry. Twórcy wracają do korzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Czy tylko ja słyszałem 24 maja? Jeszcze nawet porządnego wywiadu nie było a już to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Hehe...kolejny powód ,przez który muszę zainwestowac w sprzęt do grania :-D Jakoś tak Battlefieldowato wyglądało, ciekaw jestem co im z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincon Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 24 maja zostanie udostępniony pełny trailer... Premiera odbędzie się 10 listopada tego roku dla nie wiedzących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Yyyy czyli 7 miechów od trailera już wyjdzie? To trochę inaczej niż to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 A czemu nie? Mogą równie dobrze dać i 7 dni po trailerze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Im szybciej tym krótsza kampania reklamowa i tym mniej sprzedanych w dniu premiry :]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincon Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Data publikacji: 10 listopada 2009 Platformy: PlayStation 3, Xbox 360, PC Fabuła: Będzie to kontynuacja wydarzeń z Call of Duty 4, a więc nadal będziemy walczyć m.in. z podopiecznymi Zackaeva, ale niewykluczone, że głównym wrogiem będzie też inna osoba, bowiem rozgrywka oprócz do zimnej części Rosji przeniesie nas także do Brazylii (Rio de Janeiro). Główne postacie: sierżant Paul Jackson, kapitan "Soap" MacTavish Lokacje: Zamek w Syberii, ocean Arktyczny, rosyjska baza wojskowa, Rio de Janeiro Rozciągłość: Gra ma być znacznie dłuższa nić CoD4:MW. Środki transportu: MH-6 Little Birds (śmigłowiec), F-15 Eagle (odrzutowiec), MIG-29 (odrzutowiec), MIL MI-24 HIND (śmigłowiec), SEAL Delivery Vehicle (podwodny środek transportowo-ewakuacyjny), skuter śnieżny Wyposażenie: Steyr AUG A1 (karabin maszynowy), AK-103 (karabin maszynowy), Colt AR-15 (karabin maszynowy), Glock 22P (pistolet), GPS, pociski rakietowe sterowane laserowo Macie tutaj szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Mam nadzieję że będzie coś prócz tego wyposażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Ciekawy jestem jak wyglada Glock 22P. Oby nie zrobili zrecznosciowego poziomu z samolotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Właśnie tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Oby nie zrobili zręcznościowego poziomu z samolotami. On nie będzie zręcznościowy tylko po prostu fajny. Tak jak ten z WaW i MW1. myślę że misję będą dłuższe i różnorodniejsze. Oby tylko multi był tak dobry jak w MW1 lub nawet lepszy, bo trochę współpraca między graczami szwankowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Co jest fajnego w zrecznosciowym lataniu samolotem? Zero realizmu = zero zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Ale ja nie mówiłem że będzie zręcznościowe. Ba pewnie my nawet kokpitu nie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Modern Warfare bardzo przypadł mi do gustu, także cieszę się, że powstaje kontynuacja tej właśnie części. Ciekawy był zarówno singleplayer, jak i multiplayer. Pozostaje tylko czekać do 24 maja na pełnometrażowy trailer, może w nim coś nowego się wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Oby tylko nie byl zbyt zrecznosciowy i bedzie ok. W "jedynke" gralem naprawde sporo zarowno w singla jak i w multi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 CoD mimo wad jest trochę jak nałóg, zawsze się czeka na następną część :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Nowy zwiastun: http://www.youtube.com/watch?v=-RTLkyKqcuc&eurl=http%3A%2F%2Fwww.benchmark.pl%2Faktualnosci%2FModern_Warfare_2_-_nowy_zwiastun....-19660.html&feature=player_embedded Tym razem już naprawdę pierwszy pełnoprawny zwiastun: http://www.youtube.com/watch?v=s0AeQ7EfGuo&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ebenchmark%2Epl%2Faktualnosci%2FModern%5FWarfare%5F2%5F%2D%5Fpierwszy%252C%2E%2E%2E%2D19686%2Ehtml&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Hmm... Grafika zapowiada się miodnie, fajne zwroty akcji i dobrze odwzorowane oblicze współczesnych konfliktów zbrojnych. Wiedziałem, że będziemy mieli do czynienia z kolejnym spragnionym zemsty pseudo dyktatorem. Aha, i warto dodać, że twórcy potwierdzili, że będzie nam dane siąść za kierownicą skutera śnieżnego i będą misje dziejące się pod wodą, co można dokładnie zaobserwować na poprzednim trailerze. Znalazłem krótką zapowiedź: Valhalla.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 No cóż....6-10 godzin za cenę zapewne powyżej 100 zł-to chyba będzie lekkie rozczarowanie.Grafika zapewne będzie wymiatać,ale ta liczba godzin to nieporozumienie i to spore wg. mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 za cenę zapewne powyżej 100 zł-to chyba będzie lekkie rozczarowanie Jak zwykle. Poza tym marka Call of Duty bardzo dobrze sprzedaje się na całym świecie i nie płacimy tylko za singleplayer, ale również za klucz i oryginalny nośnik do gry multiplayer. Tryb wieloosobowy Modern Warfare wymiatał względem singla, było mało map, ale kilka patchy pododawało nowe i naprawdę było w co grać po ukończeniu wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Tak,tylko nie wszyscy grają w multi...a traktowanie jako priorytet tylko jednego trybu+cena spowoduje to,że jak zwykle sprzedaż gry będzie na poziomie kilku procent w stosunku do ściągania z sieci.Ja w tryb multi np. nie gram w ogóle więc nie kupię tej gry za prawdopodobnie wysoką cenę i po macoszemu potraktowany tryb singlowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Fajnie, brat powiedział że może da mi zarobić (w lipcu) a co za tym idzie nowy komp, a za tym idzie zakup CoD MW2, więc teraz czekam w niecierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincon Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 http://www.gametrailers.com/video/reveal-trailer-modern-warfare/49656?type=flv W lepszej jakości trailer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi