The oofed one Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Kiedy jestem w rostoku blisko wejścia do baru dostaje wylot z takim logiem Log:FATAL ERROR [error]Expression : FATAL ERROR [error]Function : CScriptEngine::lua_pcall_failed [error]File : G:\Repos\OGSR-Engine\ogsr_engine\COMMON_AI\script_engine.cpp [error]Line : 52 [error]Description : [CScriptEngine::lua_pcall_failed]: invalid key to 'next' admin_quicksave.sav admin_quicksave.dds xray_admin.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Niestety nie umiem powiedzieć nic konkretnego na temat tego logu. Pewnym tropem może być wskazanie na frazę (funkcję) buy_supplies, z którą wiąże się handel. Grzebałeś coś w tych plikach? P.S - komputer naprawdę zacny👍. Tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The oofed one Opublikowano 5 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Zaktualizowałem tą wersje moda https://www.moddb.com/games/stalker/downloads/old-good-stalker-remastered-ogsr-english-edition-beta-main-files do wersji 1.0.10, ale nie zmieniałem pliku który jest pokazany w logu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 @The oofed one Czy instalowałeś ten hotfix? https://drive.google.com/file/d/1lH1axnPmreYSGeQ99Uipj1A9MXFlsbpy/view W dyskusji na stronie moda znalazłem twój błąd i autor zaleca zainstalowanie powyższego hotfixa, aby go wyleczyć. Edyta: otworzyłem pliki tego hotfixa i rzeczywiście są tam poprawki plików handlu. To powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The oofed one Opublikowano 5 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Zaraz pobiorę i sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 [error]Description : Can't open section 'wpn_addon_sil_m1895' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi