tom3kb Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Encased to debiutancki projekt rosyjskiego studia Dark Crysta Games. Jest to izometryczny postapokaliptyczny rpg z turową walką w stylu starych Falloutów. Inne studio z Rosji zrobiło zrobiło kilka lat temu bardzo dobrego ATOM RPG i teraz TRUDOGRAD to widać, że Rosjanie potrafią robić tego typu gry, oby ta ekipa też Fabuła gry rozgrywa się pod "Kopułą", gigantyczną konstrukcją odkrytą przez naukowców oraz na przyległych do niej terenach. Budynek jest pełen nowoczesnej technologii, różnych przedmiotów, sztucznej inteligencji ale najeżony też anomaliami i różnymi pułapkami. Jej badaniem zajmuje się Fundacja C.R.O.N.U.S do której będzie należał gracz, wybieramy sobie jedno ze stronnictw czy też raczej skrzydło w korporacji i przystępujemy do działania. Walka w grze jest rozgrywana w turach, gracz podobnie jak w pierwszych dwóch Falloutach steruje swoją postacią, jego towarzyszami AI. W grze mamy otwarty świat, po którym podróżujemy składający się ze 150 sektorów, na pustkowiach natkniemy się na pięć frakcji dla których będziemy wykonywać misje lub też z nimi walczyć. Wszystko zależy od nas. Gra właśnie wyszła z Early Acces i jest do kupienia na Gogu, Steamie czy Epicu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Co za czas że w krótkim czasie wychodzą trzy (i to dobre, kiedyś nie były takie dobre) rosyjskie RPGi z Wczesnego Dostępu. Gra zapowiada się nieźle ale w minimalnych wymaganiach jest moja karta graficzna. Także może kiedyś indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 @ZapomnialemLoginu ja mam gts 450 amp i się łudzę, że może jakoś też pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi