KaMoo256 Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Witam,mam otóż taki problem który już mnie doprowadza do załamania nerwowego.Aktualnie gram z modami takimi jak: exoseva,corpse marks,provaks anomaly.food drunk drugs animations,cinema fvx.Problem polega na tym że nie mogę pogadać z sacharowem bo mnie wywala do pulpitu.Nowa gra nie pomaga bo to samo następuję przy odczekaniu dłuższej chwili.Na "czystej" wersji anomaly to samo a nigdzie nie mogę znaleźć jakiejkolwiek wzmianki o tym problemie,jakieś porady? Dodam,że to napewno nie wina słabego kompa bo jego akurat mam bardzo dobrego Edytowane 14 Września 2021 przez KaMoo256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Witaj, wędrowcze. Abyśmy mogli ci pomóc, musisz podać nam część loga, znajdującą się po frazie FATAL ERROR (.../appdata/logs/) lub umieścić w załączniku i dodać po postu cały plik .txt z logiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMoo256 Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Mam nadzieje ze podeslalem dobry xray_user — kopia.log Edytowane 14 Września 2021 przez KaMoo256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Twój błąd: FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : ..\xrServerEntities\script_engine.cpp [error]Line : 191 [error]Description : fatal error [error]Arguments : LUA error: e:/anomaly\gamedata\scripts\utils_item.script:610: attempt to perform arithmetic on a nil value wskazuje na brak kompatybilności któregoś z dodatków, które używasz. Dokładnie chodzi tutaj o sposób wyświetlania statystyk, gra nie może ich właściwie odczytać. Niestety w takim przypadku trzeba dodawać pojedynczo mody (lub po kilka, jeśli instrukcja instalacji wskazuje na ich kompatybilność) i sprawdzać, kiedy pojawi się błąd. Strzelam, że problem może stwarzać Provak. Exoseva CBSE outfits na pewno jest z nim kompatybilny? 3 godziny temu, KaMoo256 napisał: Na "czystej" wersji anomaly to samo Zapisy zawierające dane z dodatków nie będą kompatybilne z czystą wersją Anomalii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMoo256 Opublikowano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) Pomogło,dzięki Edytowane 16 Września 2021 przez KaMoo256 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMoo256 Opublikowano 16 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 nie będę spamował nowym tematem więc napiszę tutaj.Mam teraz problem z wylotem w momencie przejścia na podziemia agropromu.Wyczytałem,że wystarczy "despawn all squads" problem w tym,że zona potem jest kompletnie pusta zostają tylko mutanty.Próbowałem też zespawnować przedmioty z debug menu ale quest sie potem kończy na rozmowie z barmanem,u cerbera nie ma żadnego dialogu.W logach też nie pokazywało żadnego fatal errora.Jakieś porady? xray_user.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi