kondotier Posted September 16, 2021 Report Share Posted September 16, 2021 Przez czysty przypadek wyłapałem takiego forumowicza. Zaznaczyłem dwie ważne informacje w jego profilu. Datę rejestracji, oraz "aktywność" na forum . I ja się pytam, czy tak wierny forumowicz powinien być tylko Turystą? Przecież to jednak na forum Weteran. I proponuję, aby za taką wierność jakoś go nagrodzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted September 16, 2021 Report Share Posted September 16, 2021 @kondotier ale wiesz, że takich Turystów to znajdziesz kilkadziesiąt, jak nie kilkaset stron i jeszcze z dużo wcześniejszymi datami rejestracji i też sobie zaglądają aktywnie do dziś na forum. Wiesz jak ktoś nie widzi potrzeby to nie musi pisać, przejrzy sobie to co potrzebuje, pobierze moda, a i w razie problemów jak wykaże się odrobiną pracy z szukajką to problemy ogarnie. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted September 16, 2021 Report Share Posted September 16, 2021 Użytkowników z tak imponującym stażem mamy od groma. Z czystej ciekawości skorzystałem z panelu administratora - 34 strony, a na każdej jest 25 użytkowników, którzy zarejestrowali się między 2013 a 2014. Oczywiście większość stanowią Turyści. Tak jak wspomniał @tom3kb - spora część z nich odwiedza nas regularnie, ale na awans i wyróżnienie trzeba sobie zapracować. Przypominam: Stalker - Ranga przyznawana automatycznie po uzyskaniu 10 punktów pozytywnej reputacji. Jej zdobycie odblokowuje dostęp do ShoutBoxa. Wystarczy napisać parę wartościowych postów i człowiek ląduje w kolejnej grupie. Z takim stażem do Weterana jest przysłowiowy rzut beretem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted September 17, 2021 Author Report Share Posted September 17, 2021 Pisząc o wyróżnieniu, nie miałem na myśli zmiany tytułu, sztucznego dodania rangi, lecz dodania w profilu w miejsce "wyróżnika" dla grupy, nowego piktogramu dla takich milczków. Np. takie coś. Ale skoro uważacie inaczej, przejdźmy nad tym bez dalszego działania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts