bas001 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 8 minutowy trailer: http://www.shackvideo.com/?id=14311 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Może więcej informacji o tej grze? Dział "Inne gry" to nie tylko baza trailerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Nic nie pisałem,bo wydaje mi się że każdy z forumowiczów jeśli nie grał to na pewno słyszał o grze która została grą 2007 roku...ale po części masz rację,można oprócz trailerów podrzucić trochę newsów,więc już to poprawiam: W drugiej odsłonie Bioshocka, rozgrywającej się kilka lat po wydarzeniach znanych z pierwowzoru, ponownie wracamy do podwodnego miasta Rapture. Tajemnicza metropolia miała być swoistą utopią i rajem, w którym nauka nie jest ograniczana moralnością czy strachem. Już w pierwszej części szybko okazało się jak bardzo rozminięto się z tym celem. Tym razem podwodny kompleks zwiedzamy w skórze pierwszego stworzonego w niej prototypowego Big Daddy’ego, który musi zmierzyć się z nową szefową Rapture, czyli porywającą małe dziewczynki Big Sister. Jest ona jedną z Little Sisters znanych z poprzedniej przygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Szkoda że jedynka mi nie idzie (nie próbowałem, ale wątpię żeby mi poszło) a co dopiero dwójka...Gra widziana z perspektywy big daddy'ego? Zapowiada się ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Ktos z was gral w "jedynke" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Ja grałem...całkiem dobry pomysł i bardzo przyzwoicie zrobiona gra,ale czy rzeczywiście zasługiwała na tytuł roku?.Na przegranym polu został m.in.Crysis.Zagrałem w nią raz i zapewne kiedyś jeszcze zagram,daje radę chodź nie jest to jakiś mój ulubiony tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi