bas001 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Obecnie na rynku mamy tylko 4 gry korzystające czy też wspierające DirectX 10.1.Jakie to gry i jakie efekty oraz wydajność na nowych i mocnych kartach graficznych w porównaniu z DirectX 10 uzyskano w testach dowiecie się z artykułu pod linkiem: http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=526&rectr_str_numer=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 JA używam directx 10 dostałem go gratis jak kupiłem nową karte graficzną Gforce 9800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 JA używam directx 10 dostałem go gratis jak kupiłem nową kartę graficzną Gforce 9800 Pod warunkiem ,że masz zainstalowaną Vistę,system XP nie obsługuje tego wsparcia.Tego się nie dostaje gratis,po prostu biblioteki DirectX 10 są wszyte w procesor graficzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 To dobrze, że tak stary silnik jak X-Ray obsługuje technologię DirectX 10, ale stalkera można uruchomić mając nawet DirectX 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi